Lost in the Netherlands?

Here will be an english text 😉

Tell me moreContact Belloh

Laat mij jou wegwijs maken

Wanneer je om oorlog of armoede bent gevlucht uit je land dan is Nederland een oord van rust en veiligheid. Maar het is ook een land met vreemde gebruiken en een vrije cultuur. Als immigrant voelt het soms als een doolhof waarin je verdwaalt in regels, omgangsvormen en individualisme.  Dan kun je wel een gids gebruiken: iemand die bruggen bouwt tussen mensen en instanties en daardoor sluit begeleiding aan bij de cultuurbeleving.

Persoonlijke begeleiding

Als vluchteling of immigrant lijkt Nederland niet op het land dat je gewend bent. Hoe ga je om met de verschillen ten opzichte van je land van herkomst? Laat mij je helpen met alle puzzelstukjes op zijn plek te leggen.

Training voor consulenten

Wanneer je werkt met immigranten en vluchtelingen moet je rekening houden met bepaalde dingen. Hoe ga je om met cultuurs- of communicatieverschillen? Dit ontdek je tijdens mijn interactieve trainingen.

Jouw gids: Belloh Williams

Optimistisch, doortastend, veerkrachtig, geduldig en recht door zee. Dat zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik ben geboren in Liberia, dus heb veel ervaring met hoe je kunt verdwalen in een woud van regels in het mooie Nederland.

Tijdens mijn masteropleiding sociaal werk zag ik dat er veel wordt gekeken naar wat iemand allemaal niet kan. Ik kijk altijd naar wat je juist wel kan. Door focus te leggen op jouw krachten en kwaliteiten kun jij bloeien zoals een bloem in de zon.

De laatste verhalen

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Anderen over Belloh:

Jan Cornelius

Door voorbeelden uit eigen leven laat Belloh zien hoe het begeleiden van vluchtelingen anders kan. Door focus te leggen op eigen kracht en de kwaliteiten van cliënten wordt het integratieproces versneld.

COA (Almelo)

Tijdens de workshop met consulenten en immigranten liet Belloh zien hoe we aansluiting kunnen vinden op de culturele belevingswereld van immigranten. Daarnaast gebruikt ze haar ervaringsdeskundigheid waardoor cliënten weer hoop krijgen in het leven.

Jan van Gorkum

Belloh luistert écht! Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren , ze stelt veel vragen en kijkt goed mee naar wat er wel mogelijk is.

Hoe kun je mij bereiken?

Vul het formulier in, bel, SMS, Whatsapp of mail mij. Het beste ben ik telefonisch bereikbaar tussen .. en .. uur.

Gids in Nederland

Belloh Wiliams
Mail: klik hier
Tel: 06-19005727

Mijn werkgebied is vooral Arnhem en omstreken.